ΑΘΗΝΑ
17:49
|
24.06.2026
Περιπόλους και σημεία ελέγχου των διερχομένων στην επαρχία Κουνέιτρα της Συρίας έχει στήσει σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις τις τελευταίες μέρες ο ισραηλινός στρατός.
Ηumvees του ισραηλινού στρατού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αφότου εισέβαλαν στην περιοχή, Ισραηλινές κατοχικές δυνάμεις έστησαν χθες, Κυριακή, ένα σημείο ελέγχου μεταξύ των χωριών Χαν Αρνάμπα και Ζάμπα στην επαρχία της Κουνέιτρα της Συρίας για να ερευνήσουν επιβάτες οχημάτων, ανέφερε το με έδρα το Λονδίνο Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR).

Η περίπολος, που αποτελούνταν από δέκα στρατιώτες σε οχήματα Hummer, φέρεται να αναζητούσε όπλα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την «ισραηλινή ασφάλεια». Αυτό έρχεται μετά από ένα παρόμοιο περιστατικό την περασμένη Παρασκευή, 30 Μαΐου, όταν οι κάτοικοι απώθησαν μια άλλη ισραηλινή περίπολο κοντά στο φράγμα Ρουγουάιχινα και αφαίρεσαν ισραηλινές σημαίες από τα οχήματά της.

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μνημόνιο ΗΠΑ-Ιράν ήταν η διακήρυξη ήττας της Αμερικής, λέει ο Γκαλιμπάφ

Γάζα: Προειδοποίηση για «σιωπηλό λιμό» λόγω μείωσης των παραδόσεων βοήθειας

Υπερψηφίστηκε το ψηφιακό ευρώ στο Ευρωκοινοβούλιο

Έφυγε από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου-Δεύτερη αποχώρηση εντός ωρών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα