ΑΘΗΝΑ
06:45
|
07.06.2026
Δεν του βγαίνει ακόμα κανένα σχέδιο του «ειρηνοποιού» προέδρου των ΗΠΑ. Ανακοίνωσε πιθανή συζήτηση με Ζελένσκι εντός της ημέρας.
Απογοητευμένος με τον Βλ. Πούτιν δηλώνει ο Ντ. Τραμπ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απογοητευμένος δήλωσε ότι αισθάνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς δεν νομίζει πως είναι διατεθειμένος να βάλει τέλος στον συνεχιζόμενο πόλεμο με την Ουκρανία.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφος ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος πρόσθεσε πως θα συζητήσει για τις εξελίξεις στο Ουκρανικό με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι εντός της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες 3/7 το βράδυ, ο Τραμπ δήλωσε πως δεν υπήρξε πρόοδος κατά την τηλεφωνική συνδιάλεξή του με τον Πούτιν ως προς την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός και του τερματισμού της ένοπλης σύρραξης.

Εν αναμονή της Χαμάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε επίσης πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα γνωρίζει πιθανότατα την απάντηση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς στην πρόταση που της επιδόθηκε μέσω της Αιγύπτου και του Κατάρ για την κήρυξη κατάπαυσης του πυρός στον πόλεμο με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η «διπλωματία των κόκκινων πάντα»: Η Κίνα σπάει τον πάγο με την Ταϊβάν μέσω ανταλλαγής ζώων

Μουντιάλ 2026: Μπλόκο των ΗΠΑ στις βίζες μελών της ιρανικής αποστολής

Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ: «Το Τέλος της Κανονικότητας και των Οικονομικών» – Δευτέρα 8/6 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μίνι ανασχηματισμός: Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα