Σε ηλικία 76 ετών απεβίωσε ο θρύλος της χέβι μέταλ μουσικής και frontman των Black Sabbath, Όζι Όσμπορν. Ο επονομαζόμενος «πρίγκιπας του Σκότους» έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και είχε μιλήσει δημόσια για τη διάγνωσή του σε μια φορτισμένη συνέντευξη μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, το 2020.
Η είδηση του θανάτου του έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου επανενώθηκε με τους Black Sabbath και πραγματοποίησε μια τεράστια αποχαιρετιστήρια συναυλία για τους θαυμαστές του στο Μπέρμιγχαμ.
Η είδηση του θανάτου του στην Ελλάδα συνοδεύτηκε από μια έντονη αντιπαράθεση (beef) στο διαδίκτυο για τη φιλοσιωνιστική στάση του εκλιπόντα απέναντι στο Ισραήλ με πολλούς να ζητούν τον αφορισμό του και τη συνολική ακύρωση της μουσικής σταδιοδρομίας και κληρονομιάς του. Εμείς παραθέτουμε την πιο ψύχραιμη ανάρτηση της συνεργάτιδας μας, Μίκας Αγραφιώτου στο Facebook:
… αλλά και τρία σκίτσα που θυμούνται από τον Όσμπορν τη θρυλική στιγμή που φέρεται να δάγκωσε επί σκηνής μια νυχτερίδα και τώρα στον Παράδεισο φοβούνται μην τυχόν συμβεί το ίδιο με τα… περιστέρια!



