ΑΘΗΝΑ
09:20
|
23.06.2026
Ο κυρίαρχος των κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε για λίγο τα 124.500 δολάρια.
Ο κυρίαρχος των κρυπτονομισμάτων έσπασε το ρεκόρ που είχε καταγράψει στις 14 Ιουλίου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε νέο ιστορικό ρεκόρ κινήθηκε το bitcoin στις πρώτες συναλλαγές της Πέμπτης στις χρηματαγορές της Ασίας, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τον πήχη των 124.000 δολαρίων, χάρη στην άνοδο των αμερικανικών μετοχών, το ενδιαφέρον θεσμικών επενδυτών και το ευνοϊκό νομοθετικό πλαίσιο των ΗΠΑ.

Ο κυρίαρχος των κρυπτονομισμάτων έσπασε έτσι το προηγούμενο ρεκόρ του, που είχε καταγράψει μόλις στις 14 Ιουλίου (123.205) δολάρια, ξεπερνώντας για λίγο τα 124.500 δολάρια, προτού υποχωρήσει ξανά.

Λίγο πριν από τις 05:10 (ώρα Ελλάδας), η τιμή του bitcoin κυμαινόταν περί τα 123.600 δολάρια.

Την ίδια ώρα το δολάριο συνεχίζει να υποχωρεί έναντι του ευρώ και της στερλίνας, καθώς οι traders επιμένουν στις εκτιμήσεις τους για επαναφορά της μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα.

Το ευρώ ανέβηκε στα 1,1713 δολάρια, πλησιάζοντας το υψηλό της Τετάρτης των 1,1730 δολαρίων, ένα επίπεδο που παρατηρήθηκε τελευταία φορά στις 28 Ιουλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Χαραμάδα… αισιοδοξίας βλέπει η Τράπεζα της Ελλάδος για την ανάπτυξη

Το υπουργείο Ανάπτυξης παιανίζει μείωση της τιμής καυσίμων κατά 0,15 ευρώ (σε ένα μήνα)

Επίσημα τέλος στον αμερικανικό αποκλεισμό του Ιράν από την CENTCOM

Νέα εργαλεία για την παρακολούθηση του ιδιωτικού χρέους από το υπουργείο Οικονομικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα