ΑΘΗΝΑ
12:45
|
24.06.2026
Μάχες στα ευρωπαϊκά «αλώνια», επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα Play Off του Europa και του Conference League.
Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, σε Βέλγιο και Κροατία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μάχες στα ευρωπαϊκά «αλώνια», επιφυλάσσει η σημερινή μέρα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα Play Off του Europa League και του Conference League

Ο Παναθηναϊκός δίνει την πρώτη του μάχη στα Play Off του Europa League, στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με αντίπαλο την τουρκική Σαμσουνσπόρ, με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» κόντρα στην άπειρη αλλά ενθουσιώδη ομάδα της Σαμψούντας, ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα τους κάνει μεγάλο φαβορί ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ αγωνίζεται στο Βέλγιο απέναντι στην Άντερλεχτ για τα Play Off του Conference League. Για την Ένωση, η κατάσταση είναι διαφορετική σε σχέση με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ που, ακόμα κι αν αποκλειστούν, θα συνεχίσουν ευρωπαϊκά στη League Phase του Conference. Για τους κιτρινόμαυρους όμως ένας αποκλεισμός από την Άντερλεχτ θα σημάνει το τέλος της ευρωπαϊκής πορείας για τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία και μετά την πρόκριση απέναντι στη Βόλφσμπεργκερ-με το εκτός έδρας γκολ του Καμαρά-καλείται, στα Play Off του Europa League να αντιμετωπίσει στις 9:45 το βράδυ την Ριέκα στην Κροατία. Οι δύο ομάδες ήταν ξανά αντιμέτωπες στα play off του Conference League τον Αύγουστο του 2021. Ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα, αλλά νίκησε 2-0 εκτός έδρας και προκρίθηκε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ομάδες που προκρίθηκαν στους νοκ άουτ αγώνες του Μουντιάλ 2026, στη φάση των 32

Πέθανε στα 54 του ο Τάκης Γκώνιας- Βαρύ πένθος για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ποιοι δρόμοι κλείνουν απόψε σε Αθήνα, Καλλιθέα λόγω του αγώνα δρόμου SNF Nostos

Μουντιάλ 2026: Αργεντινή, Γαλλία και Νορβηγία «πέταξαν» για τους «32»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα