ΑΘΗΝΑ
22:41
|
25.06.2026
Μια κοινή δράση οργανώθηκε από 3 πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας της φον ντερ Λάιντεν.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια κοινή δράση με την επωνυμία «RED LINE» οργανώθηκε από τρεις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Σοσιαλιστές, LEFT, Πράσινοι) κατά τη διάρκεια της ομιλίας της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιντεν για την Κατάσταση στην Ένωση (State of the Union), σήμερα το πρωί, στην Ολομέλεια, που είναι σε εξέλιξη στο Στρασβούργο.

Οι ευρωβουλευτές της LEFT, των Πρασίνων και Σοσιαλιστών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ντύθηκαν στα κόκκινα και σχημάτισαν μια “κόκκινη γραμμή” έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας διαμαρτυρόμενοι για τη Γενοκτονία στη Γάζα. Στη συνέχεια, οι τρεις πτέρυγες υποδέχτηκαν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιντεν “στα κόκκινα”. Οι ευρωβουλευτές στάθηκαν όρθιοι, τήρησαν σιγή για τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων. Και καταδίκασαν συνολικά τις επιλογές και τις αντιθεσμικές πρακτικές της ηγεσίας της ΕΕ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρανικά πυρά στο πλοίο Ever Lovely που προσπάθησε να περάσει δίχως συνεννόηση

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Στη Βουδαπέστη ο Πιερρακάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα