ΑΘΗΝΑ
07:41
|
27.06.2026
Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην Εφημερίδα των Συντακτών ενέκρινε την πώληση του 51% του ΜΜΕ στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Εφημερίδα Των Συντακτών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της Εφημερίδας των Συντακτών ενέκρινε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ομόφωνα (και τυπικά) την πώληση του 51% της εταιρίας στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το τίμημα ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται κάλυψη χρεών της εφημερίδας (εκ των οποίων ένα μέρος αφορά το προσωπικό που είναι 5,5 μήνες απλήρωτο) ενώ προβλέπεται και επενδυτικό πρόγραμμα καθώς προηγήθηκαν οι απαραίτητοι οικονομικοί έλεγχοι.

Στον Συνεταιρισμό των εργαζομένων σε εφημερίδες και περιοδικά ΣΥΝ.Π.Ε συμμετέχουν συνολικά 124 άτομα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Μελισσανίδης το 2021 απέκτησε τον όμιλο της εφημερίδας, του διαδικτυακού καναλιού και της ηλεκτρονικής έκδοσης της Ναυτεμπορικής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημερίδα για τους κινδύνους από την αλόγιστη εξέλιξη στον ψηφιακό κόσμο

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Αμανατίδης

iSea: Δεν υπάρχουν «επιθετικοί» λαγοκέφαλοι-Να μπει τέλος στην κινδυνολογία των ΜΜΕ που… πουλάει

Γιατί η νίκη του Ιράν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα