ΑΘΗΝΑ
16:12
|
25.06.2026
Κυριάρχησαν συνθήματα όπως: «Είναι δίκαιο να ξεσηκώνεσαι, Ισραήλ πήγαινε στην κόλαση», «Fuck Israel», «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».
Από τη σημερινή κινητοποίηση έξω από το κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ισραήλ πήγαινε στο διάολο». Με το λιτό αυτό σύνθημα διαδηλώνουν έξω από το κτίριο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη εκατοντάδες διαδηλωτές κρατώντας επιπλέον πλακάτ που φέρουν συνθήματα για κυρώσεις και εμπορικό μποϋκοτάρισμα του Ισραήλ, για τα εγκλήματα του Σιωνισμού στα παλαιστινιακά εδάφη, και την ανθρωπιστική τραγωδία που προκαλεί επί δύο χρόνια ο πόλεμος στη Γάζα.

Πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούν στα χέρια τις σημαίες της Παλαιστίνης, ή τύμπανα φωνάζοντας μεταξύ άλλων και τα συνθήματα: «Υπάρχει μόνον μία λύση, Ιντιφάντα Επανάσταση», «Είναι δίκαιο να ξεσηκώνεσαι, Ισραήλ πήγαινε στην κόλαση», «Fuck Israel», «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», κ.α.

Κινητοποιήσεις και από Αντισιωνιστές Εβραίους στη Νέα Υόρκη

Ενεργό συμμετοχή σε διαδηλώσεις κατά της πολιτικής του Ισραηλινού πρωθυπουργού στη Γάζα έχουν και οι κοινότητες των Ορθόδοξων Εβραίων της Νέας Υόρκης κάνοντας αισθητή την αντίθεσή τους στον πόλεμο και στην επικείμενη εμφάνιση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου στον ΟΗΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις στη Γεωργία για την επίθεση της Ε.Ε. στην Εκκλησία

Αιχμές Καρυστιανού για αποχωρήσεις και επιθέσεις: «Ο πόλεμος κλιμακώνεται πανταχόθεν»

Εκδήλωση: «Ανοχύρωτη Δημοκρατία – Κράτος Δικαίου σε κρίση»

Στη Βουλή ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης με φόντο την εκλογή αιρετών σε έναν γύρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα