ΑΘΗΝΑ
20:41
|
28.06.2026
Για σήμερα Δευτέρα 13/10 αναμένονται παροδικές νεφώσεις και τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά τμήματα της χώρας.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου τοπικές βροχές αναμένονται στα νότια Επτάνησα, σε περιοχές της Δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου και ενδεχομένως στα Κύθηρα, ενώ υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένων καταιγίδων. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 5 έως 20-22, στη Θεσσαλία από 7 έως 22-23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 20-21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 22-24, στα Επτάνησα από 12 έως 21-22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι αλλά το απόγευμα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στον νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21-23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21-22 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα – Άτομο πήδηξε από το μπαλκόνι για να σωθεί

Έντεκα νεκροί σε αεροπορικό δυστύχημα στη βορειοανατολική Γαλλία

Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Οζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα