ΑΘΗΝΑ
18:49
|
23.06.2026
Αυτή τη φορά το Ισραήλ επικαλέστηκε ως πρόσχημα πιθανή αποθήκη όπλων και...εναέριων μέσων της Χαμάς στο Μπέιτ Λαχίγια.
Από παλιότερη επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα αεροπορική επίθεση στην περιοχή Μπέιτ Λαχίγια της Βόρειας Λωρίδας της Γάζας πραγματοποίησε το απόγευμα ο στρατός του Ισραήλ.

Επικαλέστηκε την ύπαρξη «υποδομής» αποθήκευσης όπλων και «εναέριων μέσων» της Χαμάς και πρόβαλε επίσης τον ισχυρισμό πως υπήρξαν «ενδείξεις» για τον σχεδιασμό «επικείμενης επίθεσης κατά στρατιωτών και κατά του Ισραήλ».

Αυτά ενώ το πρωί στις 10.00 το Ισραήλ «επανέφερε» την «εκεχειρία», που παραβίασε το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου ως σήμερα τα ξημερώματα, προκαλώντας το θάνατο 104 Παλαιστινίων και τον τραυματισμό 253 άλλων.

Οι επιθέσεις αυτές που είχαν την απόλυτη στήριξη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σαν «δικαιολογημένα αντίποινα» έγιναν επειδή το Ισραήλ κατηγόρησε τη Χαμάς ότι καθυστερεί σκόπιμα την παράδοση των πτωμάτων 13 Ισραηλινών ομήρων και ότι ευθύνεται για το θάνατο του επιλοχία Εφραίμ Φεντμπάουμ το πρωί της Τρίτης στη Ράφα υπό ασαφείς συνθήκες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική απεργία οικοδόμων στις 24 Ιουνίου-«Τέρμα τα ψέματα, λύσεις και συγκεκριμένες πράξεις»

Σε 24ωρη απεργία προχωρά η Ομοσπονδία Οικοδόμων, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις με φόντο τα οξυμένα προβλήματα, τα εργατικά ατυχήματα και την κλοπή των ενσήμων.
ΣΥΝΑΦΗ

Αρμαγεδδών υπογεννητικότητας κλείνει ή συγχωνεύει δεκάδες Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

Ορίστηκαν οι τομεάρχες της ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα

Έτοιμη η Μόσχα για συνομιλίες με το Κίεβο, λέει ο Πούτιν

Αμερικανός πιλότος F-15 είδε ιρανικά drone σε σχηματισμό μέδουσας κινούμενα σαν…εξωγήινα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα