ΑΘΗΝΑ
00:23
|
13.06.2026
Ο Νετανιάχου «πάτησε» κι αυτοπροσώπως τα εδάφη στα οποία εισέβαλαν ισραηλινές δυνάμεις μετά την ανατροπή του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου και άλλοι αξιωματούχοι του Ισραήλ εισέβαλαν επίσης στη Συρία για να συναντηθούν με δυνάμεις του κατοχικού στρατού
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχιου, επισκέφθηκε σήμερα, τα ισραηλινά στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί στη Συρία πέρα ​​από τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης.

Από την σημερινή επίσκεψη του Νετανιάχου σε συριακά κατεχόμενα εδάφη

Το δίκτυο κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ΚΑΝ, δημοσίευσε μια πρώτη φωτογραφία που εμφανίζει τον Νετανιάχου να εισέρχεται σε περιοχές στη Συρία, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών, Γκιντόν Σάαρ, τον υπουργό Άμυνας, Ισραέλ Κατζ, τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του στρατού, Εγιάλ Ζαμίρ, και τον επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας Shin Bet, Νταβίντ Ζίνι.

Από την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ τον Δεκέμβριο του 2024, το Ισραήλ διατηρεί στρατεύματα σε μια ζώνη ασφαλείας που περιπολεί ο ΟΗΕ στα Υψίπεδα του Γκολάν, η οποία χωρίζει τις ισραηλινές και τις συριακές δυνάμεις, ενώ κατέλαβε και νέα εδάφη στο όρος Ερμών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη Ρόδο το Σάββατο, 13/6 ο Μητσοτάκης

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εμείς είμαστε οι νικητές αυτού του πεδίου – Είμαστε υπόχρεοι στο λαό

Η Καρυστιανού είδε και κατέλαβε όλα όσα βλέπουν οι πολίτες στο νοσοκομείο Αττικόν

Εχουμε συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν, λέει ο πρωθυπουργός του Πακιστάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα