ΑΘΗΝΑ
12:45
|
23.07.2026
Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ακόμα μια διάκριση για την Ελληνίδα αθλήτρια της σκοποβολής.
Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκητ με 28 βαθμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην τρίτη θέση του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, ανέβηκε η Εμμανουέλα Κατζουράκη, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκητ, πετυχαίνοντας ακόμα μία μεγάλη διάκριση μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την 5η θέση στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Η Κατζουράκη -μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο World Cup- κατετάγη στην 5η θέση, μπήκε στον τελικό του τελευταίου μεγάλου αγώνα της χρονιάς με την δεύτερη καλύτερη επίδοση και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με 28 βαθμούς.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα, Γιτίνγκ Τζιάνγκ με 36 βαθμούς και το αργυρό, η Αμερικανίδα, Σαμάνθα Σίμοντον με 34 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός Μουντιάλ η Γερμανία, θρίλερ για Βραζιλία και πανηγυρισμοί στο Μαρόκο

Έρχεται καύσωνας και στις ΗΠΑ εν μέσω Mundial

Μουντιάλ: Λύτρωση στις καθυστερήσεις και πρόκριση του Καναδά στους «16»

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Οζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα