ΑΘΗΝΑ
03:58
|
26.06.2026
Με απάντηση που θα κάνει το Ισραήλ να μετανιώσει για τα σημερινά μακελειά που διαπράττει στο Λίβανο προειδοποιούν οι Ιρανοί Φρουροί.
Στρατιωτικός Εκπρόσωπος του Ιράν
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Ιρανοί Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης προειδοποίησαν απόψε  εάν δεν τερματιστούν άμεσα οι επιθέσεις του Ισραήλ «κατά του αγαπημένου Λιβάνου», θα δώσουμε «μία απάντηση που θα κάνει τους επιτιθέμενους να το μετανιώσουν».

Στην ανακοίνωση της υπ’ αριθμ. 56 της επιχείρησης «Αληθινή Υπόσχεση 4» των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης αναφέρεται:

«Δεν έχουν περάσει ακόμη λίγες ώρες από τη συμφωνία εκεχειρίας, και το σιωνιστικό καθεστώς, με τη θηριώδη φύση του — όπου η αγριότητα και η δολοφονία αθώων, παιδιών και γυναικών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητάς του — ξεκίνησε μια άγρια σφαγή στη Βηρυτό.

Προειδοποιούμε έντονα τις ΗΠΑ, που αθετούν τις δεσμεύσεις τους, και τον σιωνιστικό τους συνεργό-δήμιο: εάν δεν τερματιστούν άμεσα οι επιθέσεις κατά του αγαπημένου Λιβάνου, θα πράξουμε το καθήκον μας και θα δώσουμε μια απάντηση που θα κάνει τους κακόβουλους επιτιθέμενους στην περιοχή να το μετανιώσουν. Νίκη από τον Θεό και επικείμενη κατάκτηση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρανικά πυρά στο πλοίο Ever Lovely που προσπάθησε να περάσει δίχως συνεννόηση

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Στη Βουδαπέστη ο Πιερρακάκης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα