ΑΘΗΝΑ
06:23
|
15.07.2026
«Το πολιτικό σύστημα καθίσταται ελεγχόμενο από τον πρωθυπουργό και όλοι μαζί από το Ισραήλ που διακινεί το παράνομο λογισμικό», υπογραμμίζει το ΜέΡΑ25 Ενωτική Αριστερά.
«Η αρχειοθέτηση-συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών είναι παραγγελία του Μαξίμου», δηλώνει το ΜέΡΑ25 Ενωτική Αριστερά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η οριστική αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Κ. Τζαβέλλα, παρά την αντίθετη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου που εισέφερε νέα στοιχεία και έκανε προφανή την απαίτηση για ανάσυρση της δικογραφίας, αποτελεί την κορύφωση ενός καθεστώτος σταθερής θεσμικής εκτροπής που έχει εγκαθιδρυθεί στην ελληνική δικαιοσύνη», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 Ενωτική Αριστερά.

Όπως προσθέτει το κόμμα:

«Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η απόφαση του Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου για την αρχειοθέτηση είναι υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς το ίδιο είναι αυτό που ήταν υπόλογο για την υπόθεση. Το ίδιο το γεγονός ότι απόφαση αρχειοθέτησης πάρθηκε από τον ίδιο τον δικαστικό που ήταν ο υπεύθυνος εισαγγελέας που έδινε άδειες παρακολούθησης την ΕΥΠ αναδεικνύει την παρωδία της διαδικασίας.

Η υπόθεση των υποκλοπών αποτελεί ένα μέγιστο σκάνδαλο παραβίασης του κράτους δικαίου και μια πρωτοφανή απόπειρα του πρωθυπουργικού γραφείου να παρακολουθεί τους υπουργούς του, το πολιτικό σύστημα και δημοσιογράφους. Με τον τρόπο αυτό το πολιτικό σύστημα καθίσταται ελεγχόμενο από τον πρωθυπουργό και όλοι μαζί από το Ισραήλ που διακινεί το παράνομο λογισμικό. Άλλωστε, είναι πολύ πρόσφατες οι δηλώσεις του βετεράνου αξιωματικού του γενοκτονικού IDF Ταλ Ντίλιαν, που προειδοποίησε ότι δεν θα γίνει εξιλαστήριο θύμα και ξεκαθάρισε ότι το Predator πωλείται μόνο σε κυβερνήσεις.

Ως ΜέΡΑ25 Ενωτική Αριστερά δηλώνουμε ότι η εικόνα μιας δικαιοσύνης που αρχειοθετεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο παραβίασης του κράτους δικαίου και κατασκοπίας, την ώρα που νέοι άνθρωποι περνούν μήνες και μήνες στη φυλακή χωρίς στοιχεία, μας προκαλεί αγανάκτηση. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να παλέψουμε για την ανάκτηση του κράτους δικαίου και της δικαιοσύνης στη χώρα και για να έρθουν στο φως όλα τα στοιχεία από το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης σχεδιάζουν οι Γάλλοι Πράσινοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα