ΑΘΗΝΑ
04:17
|
14.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στον ακοντισμό, με καλύτερη προσπάθεια στα 58,37 μέτρα.
Ελίνα Τζένγκο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αγωνιστική σεζόν της Ελίνας Τζένγκο άνοιξε την Κυριακή (17/5) στο μίτινγκ του Τόκιο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέλαβε την όγδοη θέση στον ακοντισμό, με καλύτερη προσπάθεια στα 58,37 μέτρα.

Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ δεν βρίσκεται ακόμη στην αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί, δεδομένου ότι ξεκίνησε αργά τις βολές της την εφετινή σεζόν. Πάντως, η Τζένγκο βελτίωσε τη φετινή της επίδοση, που ήταν 58,21 μ. από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων της Κύπρου.

Ο επόμενος αγώνας της θα είναι στο Diamond League της Σιαμέν, στις 23 Μαΐου. Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ρένα Οταμπόρ με βολή στα 61,57 μέτρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκτός Μουντιάλ η Γερμανία, θρίλερ για Βραζιλία και πανηγυρισμοί στο Μαρόκο

Έρχεται καύσωνας και στις ΗΠΑ εν μέσω Mundial

Μουντιάλ: Λύτρωση στις καθυστερήσεις και πρόκριση του Καναδά στους «16»

Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Οζιέ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα