ΑΘΗΝΑ
15:09
|
10.06.2026
Τραγωδία ξετυλίχθηκε στη Ρόδο, με έναν καβγά ανάμεσα σε δύο φίλους να καταλήγει σε φόνο, όταν ο ένας από αυτούς τραυμάτισε θανάσιμα τον άλλο.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγωδία ξετυλίχθηκε στη Ρόδο, με έναν καβγά ανάμεσα σε δύο φίλους οι οποίοι μοιράζονταν την ίδια στέγη να καταλήγει σε φόνο, όταν ο ένας από αυτούς τραυμάτισε θανάσιμα τον άλλο με μαχαίρι για ασήμαντη αφορμη.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι δύο άνδρες είχαν φιλική σχέση και συγκατοικούσαν, καθώς ο ένας είχε παραχωρήσει στον άλλον φιλοξενία στην οικία του. Το θύμα, ένας άνδρας γεννημένος το 1963, διέμενε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης καθάριζε πατάτες στην κουζίνα του σπιτιού όταν το θύμα άρχισε να τον ενοχλεί επίμονα και, όπως ο ίδιος φέρεται να ισχυρίστηκε, εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά του ανθρώπου που φιλοξενούσε, καθώς εκείνος δεν τον άφηνε ήσυχο.

Ο 55χρονος, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι, φέρεται να το έστρεψε εναντίον του 63χρονου, καταφέροντάς του ένα μοιραίο πλήγμα στην καρωτίδα, προκαλώντας στο θύμα ραγδαία αιμορραγία.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσηλευτική μονάδα της περιοχής, όμως οι προσπάθειες των γιατρών δεν τελεσφόρησαν.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας άνδρας 55 ετών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική δομή. Λίγη ώρα μετά το φονικό, ο 55χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων, οι οποίοι επιχειρούν να ανασυνθέσουν βήμα προς βήμα την αλληλουχία των γεγονότων, ξεκινώντας από τον ακριβή τρόπο με τον οποίο ξέσπασε η διαμάχη και την αφορμή που πυροδότησε την αντιπαράθεση, καθώς και το κατά πόσον το θανατηφόρο πλήγμα ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίας έκρηξης ή είχε προηγηθεί κάποια διαφορά που σιγόκαιγε ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Η πορεία της έρευνας θα κρίνει τόσο τον ακριβή χαρακτηρισμό της πράξης όσο και τα επόμενα δικαστικά βήματα που θα ακολουθήσουν για τον 55χρονο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα