ΑΘΗΝΑ
17:39
|
20.09.2024
Αφαιρέθηκαν οι παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ σύμφωνα με τη Θεοδώρα Τζάκρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για νέα αλλοίωση των πρακτικών της χθεσινής εξέτασης του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον πρόεδρο Σταύρο Κελέτση, ζητώντας να ακούσουν οι βουλευτές – μέλη του το επίμαχο ηχητικό.

Όπως καταγγέλλει η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θεοδώρα Τζάκρη, αφαιρέθηκαν οι παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ προς τον Χρήστο Καλογρίτσα από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 25ης Μαΐου. “Η επανάληψη της πρακτικής από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής κ. Σταύρο Κελέτση να βγάζει επιλεκτικά κομμάτια από τις τοποθετήσεις των μελών της Επιτροπής και τις καταθέσεις των μαρτύρων που εξετάζονται από αυτούς, αποτελεί εγκληματική συμπεριφορά, η οποία κολάζεται από διαφορετικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα”, υποστηρίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της.

Η βουλευτή κάνει λόγο για ακραία παράβαση της υποχρέωσης τήρησης αξιόπιστων και έγκυρων πρακτικών κάθε συλλογικού οργάνου, γιατί αυτή είναι η πεμπτουσία της τήρησης των πρακτικών από τον πρόεδρο. “Σήμερα το πρωί, οι βουλευτές-μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Προανακριτική Επιτροπή θα ζητήσουμε να ακούσουμε, όπως δικαιούμαστε, το ηχητικό ντοκουμέντο και θα ζητήσουμε την διόρθωση των πρακτικών στο ορθόν”, σημειώνει η Θεοδώρα Τζάκρη.

Διαπιστώνω από την ανάγνωση των πρακτικών της χθεσινής συνεδρίασης της 25ης Μαϊου της Προανακριτικής Επιτροπής, στην…

Posted by Θεοδώρα Τζάκρη on Tuesday, May 25, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι εκρήξεις συσκευών στον Λίβανο και η εξαχρείωση του αμερικανικού δημόσιου λόγου

Ακρίτα: Παραιτήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Η ιστορική χρεοκοπία της ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής-Και γιατί η πολιτική Μητσοτάκη αυξάνει τον κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία

Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό με στόχο διοικητή της Χεζμπολάχ (upd)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα