ΑΘΗΝΑ
22:02
|
27.04.2024
Η ομάδα των πλαστικών χειρουργών και των οφθαλμιάτρων παλεύει να σώσει το αριστερό της μάτι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Σήμερα μετά από μία περίπου μέρα νοσηλείας είναι αιμοδυναμικά σταθερή” η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τον υποδιευθυντή επειγόντων περιστατικών του “Metropolitan”, Πάρη Μπουλέ που την παρακολουθεί.

“Η κατάστασή της δυστυχώς είναι όπως την παραλάβαμε χθες”, διευκρίνισε ο ίδιος, καθώς “το 20% του σώματός της έχει δεχθεί ένα φρικτό χημικό έγκαυμα”.

Η άτυχη γυναίκα “πέρασε φριχτούς πόνους”, σύμφωνα πάντα με τον Πάρι Μπουλέ που μίλησε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας “ότι η ομάδα των πλαστικών χειρουργών και των οφθαλμιάτρων παλεύουν να σώσουν το αριστερό της μάτι και το πτερύγιο του αριστερού αυτιού της”.

Γνωστοποίησε επίσης, πως σήμερα θα πραγματοποιηθούν διάφορα χειρουργεία για να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα της 34χρονης.

“Η γυναίκα βίωσε ένα φριχτό σοκ με φριχτούς πόνους, βρίσκεται σε πέιν μάνατζμεντ και τη διατηρούμε σε χαμηλό επίπεδο πόνου” διευκρίνισε ο κ. Μπουλές.

Περιγράφοντας τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο η νεαρή κοπέλα, ο κ. Μπουλές είπε ότι “η γυναίκα προσήλθε ημίγυμνη ουρλιάζοντας από τους απερίγραπτους πόνους”.

“Δεν μπορούσε καν να αρθρώσει λέξη από τους πόνους γιατί η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ” συνέχισε ο κ. Μπουλές, “όταν τη ρώτησα τι συνέβη ψέλλισε μόνο ότι ” μια γυναίκα με μαύρα μου πέταξε… “.

Ο κ. Μπουλές διαβεβαίωσε πως η ζωή της 34χρονης δεν διατρέχει κίνδυνο αλλά τόνισε πως αυτή τη στιγμή “ξεκινά ο αγώνας της αποκατάστασης που θα είναι δύσκολη και θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα