ΑΘΗΝΑ
14:04
|
09.06.2026
Στο Βίλνιους μεταβαίνει αύριο, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Λιθουανό ομόλογό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Βίλνιους μεταβαίνει αύριο Τρίτη, 15 Ιουνίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα έχει συνάντηση με τον Λιθουανό ομόλογό του Γκαμπριέλιους Λαντσμπέργκις.

Οι συνομιλίες αναμένεται να εστιάσουν στις διμερείς σχέσεις και στην ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και στο πλαίσιο της ΕΕ, αλλά και των άλλων διεθνών οργανισμών, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λιθουανία, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει επίσης δεκτός από την πρόεδρο του Λιθουανικού Κοινοβουλίου Βικτόρια Σμίλιτε-Νίλσεν, ενώ έχει προσκληθεί να μιλήσει στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων του Κοινοβουλίου.

Μετά το πέρας των συνομιλιών με τον κ. Λαντσμπέργκις θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο, περί τις 13:00.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μητσοτάκης και Γεραπετρίτης στο πλευρό του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων

Τραμπ: Σώοι οι πιλότοι του Apache που έπεσε στα Στενά του Ορμούζ

Ζαχάροβα: Η Ρωσία καταδικάζει έντονα την εγκληματική επίθεση του Κιέβου σε τρένο στην Κριμαία

Ο Δένδιας στη σύνοδο υπουργών Άμυνας της Ε.Ε. στην Κύπρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα