ΑΘΗΝΑ
08:52
|
20.09.2024
Ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Μακεδονίας στο πλαίσιο κινηματογραφικών γυρισμάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λάμψη από Χόλυγουντ αναμένεται να δει τις επόμενες βδομάδες η Κεντρική Μακεδονία καθώς αναμένεται να αρχίσουν τα γυρίσματα της αστυνομικής ταινίας δράσης Barracuda με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και έπειτα από τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα ο παραγωγός της ταινίας Barracuda Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

PRO TV - Rob Van Norden, producătorul cunoscut pentru... | Facebook

O παραγωγός της ταινίας εξήγησε πως εντοπίζονται οι κατάλληλες τοποθεσίες γυρισμάτων και πως σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη γίνει επισκέψεις γίνονται σε διάφορα μέρη, στην Περαία, τη Θέρμη, τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Ανέφερε επίσης τα κινηματογραφικά συνεργεία θα βρίσκονται στην περιοχή για πέντε εβδομάδες και συνολικά τριάντα ημέρες γυρισμάτων για μία ταινία με κεντρικό ήρωα έναν άνθρωπο που υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα εγκληματίας.

210614-Barracuda5

Ο παραγωγός διαβεβαίωσε για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και για Έλληνες ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην ταινία. Αναφέρθηκε δε και στην κινητοποίηση διάφορων κλάδων της τοπικής οικονομίας που θα κληθούν να στηρίξουν τα γυρίσματα και “θα επωφεληθούν σημαντικά”.

Τέλος ανέφερε πως σχεδιάζονται και άλλες χολυγουντιανές ταινίες από το φθινόπωρο και έπειτα, που υπόσχονται να βάλουν για τα καλά τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία στο χάρτη διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«Βασιλική» γαμήλια πρόκληση των Γλύξμπουργκ στο Βυζαντινό Μουσείο

Art Athina: Ξεκίνησε το ραντεβού με την τέχνη στο Ζάππειο

100 χρόνια μπροστά, ο Βαν Γκογκ και στην αντίληψη της κίνησης των αστεριών

Ξεκίνησε το φεστιβάλ Μπαρόκ στη Γερμανική Εκκλησία Αθήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα