ΑΘΗΝΑ
14:09
|
13.06.2026
Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του προφυλακισθέντος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, Λυδίας, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε σήμερα, η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς. Το αίτημα γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χαρμάνης ανέφερε: “Ήρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα Ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από τη μητέρα της Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές, ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον, καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία, παρ’ όλο που είναι νεογνό, μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του κατηγορούμενου, όπως πληροφορηθήκαμε”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του κατηγορούμενου, σε αίτημά της, μεταξύ άλλων, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές, τον μισό χρόνο να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό στην Αλόννησο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Βρετανία: Πολυετείς ποινές σε ακτιβιστές για την επίθεση σε ισραηλινό εργοστάσιο όπλων

Συντονισμένο χτύπημα ΗΠΑ-Βενεζουέλας: Νεκρός ο αρχηγός της συμμορίας Tren de Aragua

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα