ΑΘΗΝΑ
19:14
|
17.06.2026
Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας δυναμικό παρών πέραν της ΚΕΕΡΦΑ έδωσαν μέλη της συλλογικότητας «Συνέλευση Χαϊδαρίου ''Πέρα από το ποτάμι''» αλλά και ανένταχτοι αλληλέγγυοι και αντιρατσιστές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη (15/7) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο καμπ του Σχιστού, με πρωτοβουλία της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) Πειραιά, και με αφορμή την τραγική αυτοκτονία 26χρονου Αφγανού πρόσφυγα που έβαλε πριν λίγες μέρες τέλος στη ζωή του στην είδηση της απόρριψης για τρίτη φορά της αίτησης ασύλου του.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας δυναμικό παρών πέραν της ΚΕΕΡΦΑ έδωσαν μέλη της συλλογικότητας «Συνέλευση Χαϊδαρίου ”Πέρα από το ποτάμι”» αλλά και ανένταχτοι αλληλέγγυοι/ες και αντιρατσιστές/ριες.

Στην συγκέντρωση κυριάρχησαν συνθήματα κατά της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση ως προς το προσφυγικό/μεταναστευτικό ζήτημα, όπως «Κλείστε τα στρατόπεδα του θανάτου», «Να τιμωρηθούν Μηταράκης-Χρυσοχοΐδης» και «STOP στις δολοφονίες προσφύγων».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 23 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη

Πετύχαμε όσα θέλαμε, λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο και τη συμφωνία με το Ιράν [upd]

Συλλήψεις 7 ατόμων για κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικών καναλιών

Σε τεστ για χρήση ναρκωτικών θα υποβάλλονται υπουργοί στη Γαλλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα