ΑΘΗΝΑ
01:21
|
26.06.2026
Η άμοιρη αλεπού είχε πυροβοληθεί στο λαιμό,της έκοψαν την ουρά και την τοποθέτησαν περιπαιχτικά σε δέντρο...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέο κρούσμα βάναυσης βίας σε βάρος μικρού και ανυπεράσπιστου ζώου καταγράφεται στην περιοχή του Σχινιά με θύμα μία μικρή αλεπού.

Το ζώο, που φαίνεται πως σκοτώθηκε αρχικά από πυροβολισμό στο λαιμό, έφερε κομμένη ουρά και είχε τοποθετηθεί περιπαιχτικά στον κορμό ενός δέντρου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, που ενώνει την περιοχή του Σχινιά με το Κάτω Σούλι.

Ο δράστης ή ο περαστικός που βρήκε αρχικά τη σορό του ζώου, σε πιθανή διάθεση νοσηρού “αστεϊσμού”, έβαλε στο άμοιρο ζώο αναπνευστήρα και μάσκα, αφήνοντάς το πάνω στο δέντρο.

Το άτυχο ζώο βρήκε χτες σε αυτή την κατάσταση η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου, καταγγέλλοντας το κρούσμα βαρβαρότητας στις αρμόδιες αρχές. Ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό βαρβαρότητας σε βάρος του ζώου στην ιστοσελίδα zoosos.gr , που πρόβαλε πρώτη το θέμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου προσφεύγει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Επτά πρώτα μέτρα από το υπουργείο Ανάπτυξης κατά του λαγοκέφαλου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα