ΑΘΗΝΑ
04:26
|
05.06.2026
Ζητά παύση εργασιών μετά τις 12.00 ως τη λήξη της βάρδιας, συχνά διαλείμματα ανά ώρα και ανάπαυση σε κλιματιζόμενους χώρους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την παύση των εργασιών για όλους τους εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, με πλήρη καταβολή του ημερομισθίου και των ασφαλιστικών εισφορών και την άμεση χορήγηση όλων των αναγκαίων μέσων για την ανακούφιση από τη θερμική καταπόνηση, όπως κρύο νερό και κλιματιζόμενοι χώροι για ανάπαυση, ζητά μεταξύ άλλων το συνδικάτο Μετάλλου Ν.Αττικής και Εργαζομένων στη ναυπηγ/κή βιομηχανία Ελλάδος, με επιστολή που απέστειλε προς τις εργοδοτικές ενώσεις και επιχειρήσεις του κλάδου.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο Γραμματέας Λεωνίδας Γραμματικός ζητούν επιπλέον επαναλαμβανόμενα 10λεπτα διαλείμματα κάθε μία ώρα και παύση εργασιών από τις 12:00 και μέχρι τη λήξη της βάρδιας με πλήρη καταβολή του ημερομίσθιου και των ασφαλιστικών εισφορών (έναρξη εργασιών βάσει θερινού ωραρίου 7 π.μ.).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δε βιάζονται οι Βρετανοί στις έρευνες των Άντριου και Μάντελσον για την εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν

Ρυθμίσεις στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης στις 5/6

Οι καταιγίδες έφεραν πλημμύρες σε Ήπειρο και Μακεδονία

Ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές στις Βρυξέλλες κατά της αύξησης διδάκτρων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα