ΑΘΗΝΑ
08:46
|
27.04.2024
Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Εύβοια ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος, με την ίδια αυταπάρνηση όλων των δυνάμεων μας, τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Σημείωσε πως το βράδυ που έχουμε μπροστά μας θα είναι δύσκολο, αλλά διαβεβαίωσε ότι τόσο το πυροσβεστικό σώμα όσο και οι ένοπλες δυνάμεις, το λιμενικό σώμα και η ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι στα πολλαπλά μέτωπα για να διαφυλάξουν τις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Επισήμανε πως οι δυνάμεις που επιχειρούν έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα στην Αττική, είπε ότι συνεχίζεται να βελτιώνεται.

Κυρ. Μητσοτάκης: Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα στην Ελλάδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς

Με ευχαριστήρια ανάρτησή του στο Twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού στις χώρες που έστειλαν βοήθεια για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού, θα ήθελα να εκφράσω την εγκάρδια ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις χώρες που έχουν στείλει βοήθεια και πόρους για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση των πυρκαγιών. Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα στην Ελλάδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Αρ. Πελώνη: Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων- Τώρα είναι η ώρα της μάχης

Με ανάρτησή της στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη χαρακτηρίζει fake news τη διακίνηση σχολίων αναφορικά με τον τρόπο που γίνεται η ενημέρωση για τις πυρκαγιές και επισημαίνει: «Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα».

Σε άλλη ανάρτησή της η κ. Πελώνη, συμπληρώνει: «Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Συνέλαβαν μέλη του DiEM25 και του MERA25 στη Γερμανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα