ΑΘΗΝΑ
13:26
|
13.06.2026
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Ηλείας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μεταβαίνει σήμερα Πέμπτη, 12 Αυγούστου, στις πληγείσες περιοχές της Ηλείας.

Την Τρίτη (10/8), ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο τις τελευταίες ημέρες εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και έκανε λόγο για “ήττα μιας πολιτείας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει μια «μεγάλη καταστροφή”, ενώ χαρακτήρισε “εγκληματική” την ευθύνη της κυβέρνησης, η οποία αγνόησε τις προειδοποιήσεις.

“Η χώρα μας βιώνει μια μεγάλη καταστροφή. Οι ώρες της συμφοράς που ζούμε είναι ώρες αλήθειας. Οφείλουμε όλοι μας, και πρώτα η κυβέρνηση, να δούμε κατάματα την τραγωδία και να αναμετρηθούμε με τις αιτίες της”, ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του, προτού προχωρήσει σε πρόταση επτά σημείων προς τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεξικό: Η Αγιούσο και ο «εκπολιτιστής» των βαρβάρων ινδιάνων «κονκισταδόρ» Ερνάν Κορτές

Στη Ρόδο το Σάββατο, 13/6 ο Μητσοτάκης

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εμείς είμαστε οι νικητές αυτού του πεδίου – Είμαστε υπόχρεοι στο λαό

Η Καρυστιανού είδε και κατέλαβε όλα όσα βλέπουν οι πολίτες στο νοσοκομείο Αττικόν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα