ΑΘΗΝΑ
01:16
|
28.09.2024
Η 26χρονη είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές τη βίαιη και απειλητική αυτή συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να την προστατέψει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακόμα μια γυναίκα έπεσε θύμα του πρώην συντρόφου της στην Ιταλία. Η νεαρή Βανέσα Τζαπαλά, 26 ετών, δολοφονήθηκε από τον πρώην αρραβωνιαστικό της στο χωριό Άτσι Τρέτσα, κοντά στην Κατάνη της Σικελίας.

Ο δράστης, 38 χρόνων, πυροβόλησε έξι φορές με θανάσιμο αποτέλεσμα την κοπέλα την ώρα που εκείνη περπατούσε ανέμελα σε κεντρικό δρόμο του χωριού μαζί με μια φίλη και την ξαδέρφη της, με μία από τις σφαίρες να τραυματίζει ελαφρά τη μία από τις άλλες δύο κοπέλες. 

Έπειτα από έρευνες που κράτησαν 16 ώρες, οι καραμπινιέροι βρήκαν τον δολοφόνο απαγχονισμένο μέσα στο χωράφι ενός θείου του, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Δεχόταν απειλές

Οι φίλες της Βανέσα κατέθεσαν στους εισαγγελείς ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν συνεχείς απειλές και παρενοχλήσεις από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος δεν ήθελε να δεχθεί την απόφασή της να χωρίσουν.

Η 26χρονη είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές τη βίαιη και απειλητική αυτή συμπεριφορά, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να μπορέσει να προστατέψει τη ζωή της.

Στην Ιταλία, από την αρχή της χρονιάς έχουν καταγραφεί 39 γυναικοκτονίες, δράστες των οποίων είναι πρώην σύντροφοι και σύζυγοι των θυμάτων.

Πηγές: Domani, Huffington Post

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πάνω από 37 οι νεκροί του τυφώνα Helene στις ΗΠΑ – 4 εκατ. χωρίς ρεύμα

Σε ένα 24ωρο, ξέσπασαν 23 πυρκαγιές, λέει η Πυροσβεστική

Απόψε η μοτοπορεία απεργών διανομέων Wolt στην Αθήνα

Βία και προσαγωγές από τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο κατά τη Βραδιά του Ερευνητή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα