ΑΘΗΝΑ
18:17
|
27.04.2024
Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, για κατοχή 35 γρ. κοκαΐνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, καθώς στην κατοχή της είχαν βρεθεί 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της, που διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας της κατηγορουμένης, προκειμένου να της συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και μάρτυρες υπεράσπισής της. Ανάμεσα τους και μία ακόμη φίλη της, γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων.

Τέλος, σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Πηγές: Το Βήμα, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα