ΑΘΗΝΑ
19:58
|
28.04.2024
Από τις 5/10 οι υπολογιστές που λειτουργούν με πρόγραμμα Windows 10, και που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν ειδοποίηση να κάνουν το Windows Update.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δωρεάν αναβάθμιση στο Windows 11 ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη, 31/8) πως θα προσφέρει από τις 5 Οκτωβρίου η Microsoft, σε όσους χρήστες έχουν υπολογιστές που μπορούν να υποστηρίξουν τα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού.  

Τα Windows, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1985 και παραμένουν κεντρικός παράγοντας στα τεχνολογικά προϊόντα της εταιρείας. Μάλιστα, στο β’ τρίμηνο του 2021 τα Windows ανακοίνωσαν έσοδα 6,6 δισ. δολάρια, ποσό που αντιστοιχεί στο 14% των συνολικών εσόδων της Microsoft.

Μία επιτυχημένη κυκλοφορία των Windows 11 θα μπορούσε να διασφαλίσει περαιτέρω το μέλλον του λογισμικού, το οποίο συμβάλλει και σε άλλα προϊόντα του brand όπως είναι το Azure και το Office.

Από τις 5/10 οι υπολογιστές που λειτουργούν με το πρόγραμμα Windows 10, και που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν ειδοποίηση να κάνουν το Windows Update ή μπορούν να ακολουθήσουν τα βήματα Settings > System > Windows Update και να ελέγξουν αν μπορούν να κάνουν το update. 

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν το 2015 και έχει γίνει το πιο δημοφιλές λογισμικό σύστημα για υπολογιστές, παγκοσμίως, με περισσότερους από 1,3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Πεθαίνοντας στη Γάζα: Το Google και η ορθή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

34 χρόνια από την εκτόξευση του τηλεσκοπίου Hubble

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα