ΑΘΗΝΑ
11:27
|
28.09.2024
Ο Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες μετά από 13 χρόνια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέθεσε έγγραφα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να τερματίσει το “καθεστώς” κηδεμονίας, με το οποίο επέβλεπε την κόρη τα τελευταία 13 χρόνια. Ειδικότερα, ο Τζέιμι Σπίαρς κατέθεσε αίτηση την Τρίτη ζητώντας από το δικαστήριο “να επανεξετάσει αν ο ρόλος της κηδεμονίας είναι πλέον απαραίτητος”. Η λήξη της κηδεμονίας μένει τώρα να εγκριθεί από την δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η Αμερικανίδα σταρ της ποπ επιχείρησε δύο φορές τα τελευταία δύο χρόνια να απαλλαγεί δικαστικά από την κηδεμονία του πατέρα της. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει πως η σχέση της με τον πατέρα της ήταν “κακοποιητική”. Τον έχει κατηγορήσει ότι την εκφόβιζε με απειλές για τα παιδιά της εάν δεν συμμορφωνόταν στις απαιτήσεις του.

Η ξαφνική μεταστροφή του Τζέιμι Σπίαρς φέρεται να αποδίδεται σε “μια σειρά από πρόσφατα γεγονότα που σχετίζονται με την κηδεμονία”. Προ δύο μηνών, μέσα στο καλοκαίρι, η 39χρονη Μπρίτνεϊ έδωσε κατάθεση, η οποία έκανε αίσθηση και για πρώτη φορά μίλησε επίσημα για το αίτημά της  να αναλάβει τη διαχείριση της περιουσίας της.

 Η πλευρά του Τζέιμι Σπίαρς υποστήριξε ότι “τα δεδομένα στη ζωή της κόρης του έχουν αλλάξει σε τέτοιο βαθμό που δεν χρειάζεται να βρίσκεται υπό οικονομική κηδεμονία”. “Η κυρία Σπίαρς είπε στο δικαστήριο ότι θέλει τον έλεγχο της ζωής της πίσω χωρίς την ασφάλεια της κηδεμονίας”, υποστήριξε η νομική πλευρά του Τζέιμς Σπίαρς παραδεχόμενη ότι η τραγουδίστρια “θέλει να ζήσει τη ζωή της όπως επιλέγει χωρίς τους περιορισμούς”.

Ο Σπίαρς δήλωσε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα, ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον ρόλο του να εποπτεύει τα οικονομικά της τραγουδίστριας και ότι θα μπορούσε να υπάρξει “μια ομαλή μετάβαση”, ωστόσο υποστήριξε ότι δεν πρέπει να απομακρυνθεί αμέσως. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει καταθέσει ακόμη τη δική της επίσημη αναφορά για τον τερματισμό της κηδεμονίας. 

Οι fans της Σπίαρς δεν σταμάτησαν να στηρίζουν και να κάνουν εκστρατείες για την πρώην “βασίλισσα” της ποπ.

Με πληροφορίες από BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μεσολόγγι: Συλλήψεις ανηλίκων για εκδικητική πορνογραφία

Αυστραλία: Διαδηλώσεις κατά νομοσχεδίου για την παραπληροφόρηση

Διακοπές ρεύματος στην Αττική (28/9): Σε ποιες περιοχές θα λάβουν χώρα

Ο καιρός σήμερα: Αίθριος με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα