ΑΘΗΝΑ
07:18
|
03.05.2024
Ανέβηκε στο YouΤube το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου σίκουελ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφόρησε στο YouTube το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου σίκουελ μαζί με τον τίτλο της ταινίας, ο οποίος και θα είναι “The Matrix: Resurrections”. Το τρέιλερ προβλήθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση CinemaCon στο Λας Βέγκας.

Ο Κιάνου Ριβς επιστρέφει στον ρόλο του Νίο συναντά την Τρίνιτι (Κάρι Αν-Μος) σε ένα καφέ, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και έχουν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες. “Έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;”, αναρωτιέται η Τρίνιτι.

Αργότερα, ένας χαρακτήρας, ο οποίος φαίνεται πως είναι μια νεαρή εκδοχή του Μορφέα, λέει στον Νίο: “Ήρθε η ώρα να πετάξεις” και του δίνει ένα κόκκινο χάπι. Τότε μπαίνει και το τραγούδι White Rabbit των Jefferson Airplane και ξεκινά ένα μοντάζ με σκηνές δράσης.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ -συγγραφέα του Cloud Atlas-, ενώ μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος θα πρωταγωνιστήσουν και οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ και Τζόναθαν Γκροφ.

Το “Matrix Resurrections” αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένα νέο προηγούμενο: Για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ 75.000 ετών

Κατεδάφιση Σοβιετικού Μνημείου στην Ουκρανία

Κυβερνητική εμπλοκή στην… εμφιλοχώρηση Ινδών μεγιστάνων στην Ακρόπολη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα