ΑΘΗΝΑ
11:12
|
08.06.2026
Τι δήλωσε ο άγνωστος κατά την επικοινωνία του με την “Εφημερίδα των Συντακτών”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης, εφημερίδα των Αθηνών.  Συγκεκριμένα, άγνωστος επικοινώνησε με την “Εφημερίδα των Συντακτών” στις 09:48, προειδοποιώντας για τοποθέτηση βόμβας στην υπηρεσία Ασύλου της Κατεχάκη. 

Δήλωσε ότι η βόμβα θα ενεργοποιηθεί στις 11:00. “Ενάντια στις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Τα σύνορα δεν γνωρίζουν λαό” ανέφερε επιπλέον ο άγνωστος άνδρας στο μήνυμά του. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις και Απολύσεις διοργανώνει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών.
ΣΥΝΑΦΗ

Θραύσματα drone μετά από έκρηξη στη Μολδαβία-Κατάρριψη drone στον εναέριο χώρο της Λετονίας

Τραγωδία στη Μεσόγειο: Δέκα νεκροί σε ανατροπή σκάφους με πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Μάλτας

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες-Πολλοί νεκροί και τραυματίες, καταστροφές σε κτίρια και συναγερμός για τσουνάμι (upd)

64 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα