ΑΘΗΝΑ
21:38
|
03.05.2024
Ο Ζέμαν είναι μανιώδης καπνιστής και πάσχει από διαβητική νευροπάθεια ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα ακοής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Πράγας εισήχθη απόψε ο 76χρονος Τσέχος Πρόεδρος, Μίλος Ζέμαν, προκειμένου να ξαναβρεί (όπως δήλωσε) τη φόρμα του.

Ωστόσο, η εισαγωγή του προέδρου στο νοσοκομείο περιβάλλεται από μυστήριο, αφού ο εκπρόσωπός του, ο Γίρι Όβτσατσεκ και η εκπρόσωπος του Κεντρικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πράγας, Γίτκα Ζίνκε, απέφυγαν ακόμη και να την επιβεβαιώσουν.

Το φθινόπωρο του 2019 ο 76χρονος Ζέμαν είχε παραμείνει στο ίδιο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες.

Ο ενημερωτικός ιστότοπος novinky.cz μετέδωσε ένα βίντεο στο οποίο ο πρόεδρος μεταφέρεται με αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο και χαιρετά τον κόσμο. ’λλα τσεχικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Ζέμαν έκανε εξετάσεις ρουτίνας την περασμένη Παρασκευή και οι γιατροί του συνέστησαν να εισαχθεί. Ο πρωθυπουργός και στενός σύμμαχος του Ζέμαν, Αντρέι Μπάμπις, του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση μέσω του Twitter.

Ο Ζέμαν είναι μανιώδης καπνιστής και πάσχει από διαβητική νευροπάθεια ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα ακοής. Ο ίδιος διαβεβαιώνει ότι η υγεία του είναι καλή, μολονότι από φέτος, λόγω της νευροπάθειας, είναι υποχρεωμένος να μετακινείται με αμαξίδιο.

Ο προκάτοχός του στο αξίωμα, ο πρώην πρόεδρος Βάτσλαβ Κλάους (2003-13) εισήχθη σήμερα στο ίδιο νοσοκομείο, με προβλήματα υπέρτασης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Πυρά Ζαχάροβας κατά Κάμερον για χρήση όπλων κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα