ΑΘΗΝΑ
15:02
|
27.04.2024
Το εξάχρονο αγόρι θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική ενώ θα γίνει απόπειρα άρσης της καταστολής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικά βρήκαν οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Παίδων Πατρών τα νευρολογικά ευρήματα κατά τις εξετάσεις στις οποίες υπέβαλλαν τον εξάχρονο που τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες στην Πάτρα σε αγώνες καρτ.

Ο Δημήτρης Μπάκος που είναι αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου του Ρίου εμφανίστηκε αισιόδοξος για την περαιτέρω εξέλιξη υγείας του ασθενή επισημαίνοντας ωστόσο πως μία καθαρότερη εικόνα θα έχουν αύριο αφότου υποβληθεί ο μικρός ασθενής σε μαγνητική και επιχειρήσουν οι γιατροί να κάνουν άρση της καταστολής ώστε να δουν στην πράξη τις εγκεφαλικές του αντιδράσεις.

Το άτυχο αγόρι τραυματίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής ενώ παρακολουθούσε αγώνα καρτ στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα.  Αιτία ήταν η πρόσκρουση αγωνιστικού αυτοκινήτου καρτ σε προστατευτικές μπάρες, πίσω από τις οποίες ήταν το παιδί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ βαριά στο κεφάλι.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα