ΑΘΗΝΑ
14:36
|
06.05.2024
Δύο θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross, στα Γιαννιτσά, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης οι δύο θεατές που τρυαματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας.
Οι δύο άτυχοι θεατές, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, έχασε τον έλεγχο και η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραφη και σε μεταλλική κολώνα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο άτυχοι θεατές. Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνμικές αρχές.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Αθήνα το Άγιο Φως

Το 'Αγιο Φως αφίχθη στις 20.06 με ειδική πτήση από το Τελ Αβίβ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θα διανεμηθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια.
ΣΥΝΑΦΗ

Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Σέρρες: 14χρονη κατήγγειλε τον πατριό της για συστηματικό βιασμό

Δέκα χρόνια από τη σφαγή της Οδησσού: Όταν ο φασισμός επιβλήθηκε με αίμα και ατσάλι

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα