ΑΘΗΝΑ
12:49
|
27.04.2024
Την έντονη αντίδραση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε η αγιοποίηση του πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στηλίτευσε απόψε την απροκάλυπτη “αγιοποίηση” που πρόσφεραν απλόχερα αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ που πέθανε χτες από επιπλοκές του κορονοϊού σε ηλικία 84 ετών παρότι ήταν διπλά εμβολιασμένος.

Σε γραπτή ανακοίνωση που διένειμε το επιτελείο του στον Τύπο, ο Τραμπ  αποκαλεί τον πρώην υπουργό Εξωτερικών (που πρωτοστάτησε στην εξαπόλυση επίθεσης στο Ιράκ το 2003 κατηγορώντας το πως διατηρούσε υποτιθέμενο πρόγραμμα όπλων μαζικής καταστροφής) “κλασική περίπτωση RINO” δηλαδή Ρεπουμπλικάνου μόνον κατ’ όνομα.

Θυμίζει και αποδοκιμάζει τον κεντρικό ρόλο που έπαιξε στον ολέθριο πόλεμο των ΗΠΑ στο Ιράκ το 2003 υπό τις εντολές του πρώην προέδρου Τζορτζ Ουόκερ Μπους επισημαίνοντας πως ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν από τότε “εντελώς αντίθετος” με την εισβολή.

“Είναι πραγματικά θαυμάσιο να βλέπεις τον Κόλιν Πάουελ, που έκανε μεγάλα λάθη στο Ιράκ για τα φημισμένα λεγόμενα “όπλα μαζικής καταστροφής” να του συμπεριφέρονται μετά θάνατον τόσο όμορφα τα Μέσα Ενημέρωσης Ψεύτικων Ειδήσεων. Ελπίζω να μου συμβεί και εμένα κάποια μέρα” αναφέρει στην ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

Ήταν κλασική περίπτωση RIΝΟ, αλλά ακόμη και έτσι, ήταν ο πρώτος που εξαπέλυε επιθέσεις σε άλλους Ρεπουμπλικάνους. Έκανε πολλά λάθη αλλά τέλος πάντων, ας αναπαυτεί εν ειρήνη”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυρά της αντιπολίτευσης για περίεργη διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα