ΑΘΗΝΑ
09:23
|
23.09.2024
Αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου πήρε η δίκη του 45χρονου καθηγητή σε σχολείο των Νότιων Προαστίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου πήρε η δίκη του 45χρονου καθηγητή σε σχολείο των Νότιων Προαστίων, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος 12χρονης μαθήτριας. 

Την αναβολή της δίκης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ζήτησαν οι συνήγοροί του και ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος με διαταγή του δικαστηρίου.

Ο καθηγητής αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συνελήφθη από το Τμήμα Ανηλίκων έπειτα από καταγγελία 12χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μαθήτρια είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, όταν την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.

Η μαθήτρια αντέδρασε, έφυγε τρέχοντας και κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τι της είχε συμβεί. Οι γονείς του κοριτσιού που ειδοποιήθηκαν, κατήγγειλαν άμεσα το περιστατικό.

Ο 45χρονος, που φέρεται να αρνείται το γεγονός, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

Πηγές: ΑΘΗΝΑ 9.84

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πρώτη 24ωρη απεργία των εργαζομένων στη Hellenic Train την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Ιαπωνία: Έξι νεκροί και αγνοούμενοι από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Ξανά στα δικαστήρια το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Ο καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος-Πού θα βρέξει

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα