ΑΘΗΝΑ
06:38
|
20.09.2024
Ο πρώην Πρωθυπουργός μίλησε για “αναγέννηση” της παράταξης κατά του διπολισμού της “αδράνειας και του συντηρητισμού”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Κρ΄ήτη επισκέφτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής στο Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε την επίσκεψή του από τα Μάλια -που παραδοσιακά ήταν η πρώτη στάση και του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου- όπου αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθεί. Στις 7.30 το βράδυ, θα εκφωνήσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.

Σε δηλώσεις του αναφέρει ότι αυτό που επιχειρείται είναι ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα πορεία “για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, για να σπάσει αυτός ο διπολισμός της αδράνειας, του συντηρητισμού, για να μπορούμε να ξαναφτιάξουμε μια παράταξη δυναμική και ισχυρή, που θα εκφράζει τον ελληνικό λαό, θα εκφράζει τον ελληνισμό και θα δώσει πάλι προοπτική, χαρά και βιώσιμη ανάπτυξη στην πατρίδα μας”.

Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, καθώς όπως ανάφερε αντλεί από το νησί τη δύναμή του, σημειώνοντας ότι το στοίχημα που έχει τεθεί είναι “ξανά η παράταξη να εκφράσει τον πόθο του ελληνικού λαού για πρόοδο, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και κοινωνική ισότητα”.

Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επισκεφθεί αμέσως μετά την περιοχή του Αγίου  Νικολάου, όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, ενώ αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ιεράπετρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα