ΑΘΗΝΑ
06:03
|
26.06.2024
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του “Βήμα FM”καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ποινή φυλάκισης 45 ημερών καταδικάστηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. στο “Βήμα FM” Σταύρος Ψυχάρης και ο αντιπρόεδρος, Νίκος Θρασυβούλος, δικαιώνοντας τον πολύχρονο αγώνα των εργαζομένων.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ενόχους του τον Σ. Ψυχάρη και τον Ν. Θρασύβουλο αναφορικά με ποινική δίωξη κατά των διοικούντων την εταιρεία – φορέα του ραδιοφωνικού σταθμού “Βήμα FM” για τη μη καταβολή των αποδοχών τους.

Όπως τονίζει η ΕΤΕΡ, οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού “θα συνεχίσουν να είναι σε όλες τις επερχόμενες δίκες (ποινικές και αστικές) κατά των υπευθύνων της εταιρείας που αφέθηκε στην τύχη της με απλήρωτους τους εργαζόμενους και τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ”.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την επικύρωση της μεταβίβασης του “ΔΟΛ” και των θυγατρικών εταιρειών του, με συμβολαιογραφική πράξη, στην “ALTER EGO” του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι εργαζόμενοι ακόμη προσπαθούν να δικαιωθούν δικαστικά.

Πηγές: Έθνος, Αυγή

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην Αυγή, μετά την απόφαση αναστολής της ημερήσιας έκδοσης

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Κλείνει η αθλητική εφημερίδα Metrosport

Το (μάλλον) αίσιο τέλος της ιστορίας του Ασάνζ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα