ΑΘΗΝΑ
00:30
|
28.04.2024
Πολυτελή μπραντ του αστικού lifestyle όπως των LVMH, Hermes, Givenchy, Pernod Ricard θα δεχτούν ισχυρό πλήγμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι ΗΠΑ εξατάζουν την επιβολή νέων δασμών ύψους 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορα προϊόντα γαλλικής, γερμανικής, ισπανικής και βρετανικής προέλευσης σε μια ξεκάθαρη πλέον έκφραση της επιθετικής πολιτικής Τραμπ προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πολυτελή προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, σαμπάνιες, παλαιωμένα κονιάκ, τζιν, αεροσκάφη αλλά και άλλα βρώσιμα όπως οι ελιές, η μπύρα, τα τυριά και τα γιαούρτια μπαίνουν στο στόχαστρο της δημόσιας διαβούλευσης που θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Πολυεθνικά μπραντ τα πολυτελή προϊόντα των οποίων ανήκουν στην αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού αστικού lifestyle όπως των Givenchy, Hermes, Moet Hennessy Louis Vuitton, Remy Cointreau και Pernod Ricard αναμένεται να δεχτούν το ισχυρότερο πλήγμα.

Η κίνηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ συνδέεται με την 15ετή διαμάχη της Ουάσινγκτον με την Ευρώπη στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου για το καυτό ζήτημα των κρατικών ενισχύσεων στον κλάδο της κατασκευής αεροσκαφών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα