ΑΘΗΝΑ
06:51
|
09.06.2026
Ο Μάικλ Κάρικ έχει τεθεί προσωρινά ως επικεφαλής της ομάδας, ενώ η Γιουνάιτεντ αναζητά τον αντικαταστάτη του Νορβηγού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέλυσε σήμερα τον προπονητή της Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μια μέρα μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-1 από τη Γουότφορντ, που άφησε την ομάδα έβδομη στον πίνακα της Premier League.

Ο Νορβηγός είχε υπογράψει τριετή επέκταση συμβολαίου έως το 2024 τον Ιούλιο, αλλά απολύθηκε αφού η Γιουνάιτεντ έχασε πέντε από τα επτά τελευταία πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των ηττών από Άστον Βίλα, Λέστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι πλέον προπονητής του συλλόγου. Ο Όλε θα είναι πάντα ένας θρύλος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με λύπη φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη απόφαση», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της. «Αν και οι τελευταίες εβδομάδες ήταν απογοητευτικές, δεν θα πρέπει να συγκαλύπτουν όλη τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια για να ξαναχτίσει τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη επιτυχία».

Ο Μάικλ Κάρικ έχει τεθεί προσωρινά ως επικεφαλής της ομάδας, ενώ η Γιουνάιτεντ αναζητά τον  αντικαταστάτη του Σόλσκιερ. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Μουντιάλ 2026: Μπλόκο των ΗΠΑ στις βίζες μελών της ιρανικής αποστολής

Βιβλιοπαρουσίαση: «Στα όπλα- Η ιστορία της Ράγιο Βαγιεκάνο» στον Ταύρο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα