ΑΘΗΝΑ
16:26
|
21.09.2024
Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο Α’ νεκροταφείο αποχαιρετάμε τον μεγάλο αγωνιστή της αριστεράς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο Α’ νεκροταφείο, η οικογένεια του Μανώλη Γλέζου καλεί σε συνάντηση μνήμης όλους όσοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο αγωνιστή της αριστεράς και δεν το κατάφεραν την ημέρα της κηδείας του εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων.

Ο Μανώλης Γλέζος έφυγε από της ζωή στις 30/3/2020 λόγω καρδιακής ανεπάρκειας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Αριστερά αλλά και σε όλους εμάς που θα τον θυμόμαστε για το πνεύμα, την πυγμή και τους αγώνες του, αλλά και για το θάρρος του υπέροχου εκείνου έφηβου που μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβασαν το ’41 τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη.

Παραθέτουμε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Μια οφειλόμενη πρόσκληση
Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που ο αγαπημένος μας Μανώλης δεν είναι πια κοντά μας.
Εμείς, η οικογένεια του,προσκαλούμε την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 11 το πρωί στο Α΄νεκροταφείο, σε μια συνάντηση μνήμης εκείνους που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα της κηδείας του και δεν μπόρεσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων,εκείνους που θέλουν να του πουν από κοντά ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, εκείνους που θέλουν να του δώσουν μια κρυφή υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων του και των οραμάτων του.
Θα μιλήσει για τον Μανώλη ο Λαοκράτης Βάσσης, θα διαβάσει ποιήματα του η Μάνια Παπαδημητρίου και θα παίξει με το βιολί του, αγαπημένους Απεραθίτικους σκοπούς ο Γιάννης Ζευγώλης.”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα