ΑΘΗΝΑ
00:06
|
20.09.2024
Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ φέρεται να έχει συζητήσεις κατά το τελευταίο διάστημα, με άλλους προπονητές για τη θέση του ελληνικού πάγκου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χώρισαν οι δρόμοι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με τον Τζον Φαν Σιπ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος, με σχετική δήλωσή του. 

Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπήρχαν συζητήσεις για να συνεχίσει στο ίδιο πόστο, ωστόσο υπογράμμισε με νόημα πως «η ΕΠΟ πήρε τόσο πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον, κάτι που με έκανε ένιωσε να νιώσω πως ήταν η ώρα να αποχωρήσω».  

Σημειώνεται ότι η ΕΠΟ φέρεται να έχει συζητήσεις κατά το τελευταίο διάστημα, με άλλους προπονητές για τη θέση του ελληνικού πάγκου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος Ολλανδός δεν κατάφερε να οδηγήσει το ομοσπονδιακό μας συγκρότημα στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι το Μουντιάλ του 2022. 

Η ανακοίνωση του Φαν Σιπ:

«Θα ήθελα να ανακοινώνω πως μαζί με την προπονητική μου ομάδα, αποφάσισα μετά από δυόμισι χρόνια να μην συνεχίσω ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και να αποχωρήσω παρότι το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021. Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2019 και στην αρχή επικεντρωθήκαμε στο να αλλάξουμε την φιλοσοφία και τον σχηματισμό της ομάδας.

Παρουσιάσαμε ένα νεανικό σύνολο, με ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες που θα έκαναν υπερήφανο το μέλλον της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας. Πιστεύουμε πως δημιουργήσαμε ένα ομαδικό πνεύμα ανάμεσα στους παίκτες και όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι στην νούμερο νέο προτεραιότητά μας: Στην εθνική ομάδα και το ποδόσφαιρο. Δουλέψαμε μαζί σκληρά, αλλάξαμε την μέθοδο προπόνησης και το στιλ παιχνιδιού και δώσαμε μια νέα ταυτότητα στην ομάδα μας.

Σε αυτή την πορεία πετύχαμε καλά και λιγότερο καλά αποτελέσματα αλλά πάντα είχαμε το όραμα για το πως θα παίξουμε και θα μεγαλώσουμε ως ομάδα. Υπήρχαν συζητήσεις για να συνεχίσουμε μαζί σε αυτό τον δρόμο αλλά η ΕΠΟ πήρε τόσο πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον, κάτι που με έκανε ένιωσε να νιώσω πως ήταν η ώρα να αποχωρήσω.»

Πηγές: ΕΡΤ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Basketball Champions League: Μάχη πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Πεντάμηνος αποκλεισμός του τζουντόκα Μάιντοβ επειδή έκανε τον σταυρό του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα