ΑΘΗΝΑ
13:50
|
28.04.2024
Η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοτάξιο πολύ κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης.

Η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Βαυαρίας Χοακίμ Χερμάν, ο οποίος επισκέφθηκε το σημείο.

Όλοι οι τραυματίες ήταν εργαζόμενοι στο εργοτάξιο, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Η γερμανική σιδηροδρομική υπηρεσία Deutsche Bahn ανακοίνωσε ότι ανέστειλε την κυκλοφορία των τρένων για προληπτικούς λόγους, καθώς η έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε μια γέφυρα απ’ όπου πρέπει να περάσουν όλα τα τρένα που εισέρχονται και βγαίνουν από τον σταθμό.

Η Αστυνομία της πόλης, έκανε γνωστό επίσης πως στην περιοχή της γέφυρας Ντόνερσμπεργκ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, ενώ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι οι συνθήκες της έκρηξης είναι ακόμη ασαφείς, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Αξιωματούχοι δεν είπαν γιατί η βόμβα δεν εντοπίστηκε νωρίτερα.

Η ανακάλυψη βομβών που έχουν απομείνει από τις μάχες κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είναι ένα κάπως συνηθισμένο φαινόμενο στη Γερμανία, αν και οι εκρήξεις είναι σπάνιες.

Πηγές: The Local Germany, CNN International

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Πέντε κατακτήσεις των γυναικών στην ΕΣΣΔ

Οι πληρωμές από από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 2 Μαΐου

Νέο βίντεο με ισραηλινούς ομήρους έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα