ΑΘΗΝΑ
23:46
|
19.09.2024
Άγνοια δηλώνει η FIFA σχετικά με τη δραματική αύξηση των καρδιακών ανακοπών και των καταρρεύσεων παικτών εντός των ποδοσφαιρικών γηπέδων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άγνοια δηλώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) σε ερώτηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters σχετικά με τη δραματική αύξηση των καρδιακών ανακοπών και των καταρρεύσεων παικτών εντός των ποδοσφαιρικών γηπέδων, στο φόντο πλήθους αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μιλούν για δραματική αύξηση των καρδιακών ανακοπών και των καταρρεύσεων παικτών εντός των ποδοσφαιρικών γηπέδων.

«Η FIFA δεν γνωρίζει σχετικά με μια αύξηση των επεισοδίων καρδιακών ανακοπών όπως αναφέρεται στο email σας και δεν έχουν επισημανθεί περιπτώσεις σε σχέση με άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο για Covid. Γενικά μιλώντας, η FIFA βρίσκεται σε τακτική επαφή με κορυφαία ερευνητικά κέντρα και ειδικούς για να κάνει έρευνα σε διάφορα ιατρικά θέματα» σχολιάζει συγκεκριμένα η FIFA.

Επίσης, το πρακτορείο έθεσε ανάλογη ερώτηση στη βρετανική ρυθμιστική αρχή για τα φάρμακα (MHRA), με την απάντηση να αναφέρει ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τέτοιους ισχυρισμούς.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα