ΑΘΗΝΑ
23:47
|
27.04.2024
Εμπορικό κέντρο στην περιοχή Λα Ντεφάνς εκκενώνεται για να γίνει έλεγχος αναφέρει η αστυνομία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο εμπορικό κέντρο “Les Quatre Temps” του Παρισιού, ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter.

Το εμπορικό κέντρο, που βρίσκεται στην περιοχή Λα Ντεφάνς στο δυτικό Παρίσι, εκκενώνεται για να γίνει έλεγχος, ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές. 

Σύμφωνα με την Salomé Legrand, δημοσιογράφοι του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1 οι οποίοι επικαλούνται αστυνομικές πηγές, μετέδωσαν ότι η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα για ένοπλο άνδρα στην περιοχή.

Οπως μετέδωσε το γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, η επιχείρηση έγινε μετά από πληροφορίες σχετικά με έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή με ένα “αυτόματο” όπλο. Αυτό, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία, η οποία κάλεσε το κοινό να μην δίνει βάση σε “ψευδείς πληροφορίες”.

Την ίδια ώρα, οι αρχές φέρεται να έκλεισαν επίσης τον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό και σύμφωνα με δημοσιεύματα και αυτόπτες μάρτυρες, οι άνθρωποι στο σημείο κλήθηκαν να σηκώσουν τα χέρια τους.

Να σημειωθεί πως, αστυνομική πηγή που μίλησε σε ανταποκριτή του Sputnik, ανέφερε πως υπάρχει υποψία για γύρισμα ταινίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα