ΑΘΗΝΑ
05:53
|
28.04.2024
Η επίθεση έγινε από έναν 14χρονο και έναν 17χρονο σε βάρος μικρότερών τους. Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν σουγιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον εισαγγελέα Κομοτηνής οδηγήθηκαν σήμερα δύο έφηβοι ηλικίας 14 και 17 ετών μετά από τραυματισμό που προκάλεσαν το απόγευμα της Κυριακής σε δύο μικρότερούς τους έπειτα από επίθεση με κλωτσιές, μπουνιές και με σουγιά για «προσωπικούς λόγους».

Η συμπλοκή των εφήβων σημειώθηκε κοντά στο Μουσικό Σχολείο στην περιοχή της Εκτενεπόλ.

Ένας από τους τραυματίες είναι ο 14χρονος γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Αλεξανδρούπολης Ζόραν Στοϊνοβιτς.

Ο πατέρας του τραυματία μιλώντας στο Πρώτο Θέμα εξήγησε πως ο γιος του και ένας φίλος του προσπάθησαν προστατεύσουν έναν συνομήλικό τους που έπεσε θύμα εκφοβισμού και στυγνού εκβιασμού από τους νεαρούς δράστες καθώς κάθε μέρα τον απειλούσαν πως θα τον δείρουν εκτός και εάν τους έδινε χρήματα.

Κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος του γιου του και του φίλου του οι δράστες δεν δίστασαν να επιτεθούν με σουγιά τραυματίζοντας τον έναν νεαρό στην κοιλιακή χώρα.

Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά διεξοδικά το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, αν και ο ένας από τους δύο φερόμενους δράστες είχε απασχολήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν ξανά την αστυνομία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα