ΑΘΗΝΑ
22:27
|
20.09.2024
Πώς κύριε Άδωνι Γεωργιάδη αντί να πάτε στην ουσία του περιστατικού, που είναι το θύμα, επιλέγετε να καλύψετε μια υπουργό σας;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στον Άδωνη Γεωργιάδη, που παραλλήλισε το περιστατικό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με την κριτική που είχε ασκήσει το «Ράδιο Αρβύλα» στην Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, απάντησε στην χθεσινή εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης.

«Το να πρέπει να εξηγήσουμε εμείς, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος είναι πολιτικό ον και έχει θεωρητικά καλή σχέση με την Αρχαία Ελλάδα, τη δημοκρατία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική, ότι το να συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή δεν θα το έκανε ούτε παιδάκι του δημοτικού. Αν πρέπει εμείς να εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο, δεν αποφασίζουμε για τις ζωές των άλλων, αν θέλει κάποιος μας παρακολουθεί, αν δεν θέλει δεν μας παρακολουθεί, η πολιτική ευθιξία λειτουργεί τελείως διαφορετικά στις ηγεσίας, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πούμε».

«Αν πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση αυτού του ανθρώπου και η κ. Μενδώνη κρυβόταν, ενώ εμείς είμαστε εδώ και απομακρύναμε αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αλλά αφού κάνουμε ερωτήσεις, ας μας απαντήσει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε μερικά ερωτήματα. Εσείς που νομοθετείτε, πώς επιτρέπετε όλα αυτά τα χρόνια να λειτουργούν σάιτ πορνογραφικού περιεχομένου και να ανεβάζουν βίντεο κοριτσιών και αγοριών, τα οποία δεν είναι επαγγελματικά; Εσείς, η πολιτεία, το επιτρέπετε »

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά στον ΧΥΤΑ Καρπάθου: Ήχησε το 112

Αίτημα για μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε Ζακ Κωστόπουλου

Θεσσαλονίκη: Πανεπιστημιακός καθηγητής καταδικάστηκε για εκβιασμό ερευνητών

Ανησυχία επιστημόνων για τον «Παγετώνα της Αποκάλυψης» που λιώνει με γοργούς ρυθμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα