ΑΘΗΝΑ
13:16
|
23.09.2024
Παραμένει κρατούμενος μέχρι την απολογία τους στις 27/12. Κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό άκρα μυστικότητα πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, εισερχόμενοι από την πλαϊνή είσοδο, όπου βρίσκεται το γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου, προκειμένου να αποφύγουν το πλήθος των δημοσιογράφων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή. Ο γνωστός μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής παρουσιάστηκε χθες αυτοβούλως και συνελήφθη μετά τη νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του πως είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες με βίντεο ερωτικού περιεχομένου. 

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται φέρεται να παραδέχτηκε ότι είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά ισχυρίστηκε πως «λίγες μέρες αργότερα» το κατέβασε. «Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή» φέρεται να είπε.

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες εις βάρος του πληθαίνουν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα μία γυναίκα επικοινώνησε χθες με τις Αρχές ώστε να δηλώσει ότι θέλει να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κινητοποίηση για τη φωτιά στη Motor Oil

Φωτιά στην Κύθνο-Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Hellenic Train: Στη δικαιοσύνη για την 24ωρη απεργία της Πέμπτης 26/9 (upd)

Νέα τραγωδία μετά από ναυάγιο-Νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι μετανάστες και πρόσφυγες στη Σάμο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα