ΑΘΗΝΑ
22:17
|
28.09.2024
Ο Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να απευθυνθεί στις ανησυχίες ασφάλειας της Μόσχας στις επερχόμενες συνομιλίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε σήμερα Κυριακή ότι το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να απευθυνθεί στις ανησυχίες ασφάλειας της Μόσχας στις επερχόμενες συνομιλίες, με την προϋπόθεση ότι υπάρχει αμοιβαιότητα, καθώς επιθυμεί καλύτερες σχέσεις με τη Ρωσία.

«Είναι πιθανό να βρούμε μαζί ένα μονοπάτι, μία πολιτική οδό προς τα μπροστά, και παράλληλα να απευθυνθούμε στις ανησυχίες της Ρωσίας…Αλλά συνεχίζει να υπάρχει ένας κίνδυνος διαμάχης», είπε ο γ.γ. του ΝΑΤΟ σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Ο Στόλτενμπεργκ επισήμανε ότι αν και δεν υπάρχει γρήγορη λύση διαθέσιμη για τα ζητήματα, η Δύση είναι προετοιμασμένη να συζητήσει πιθανά μέτρα μείωσης κινδύνων, όπως έλεγχο εξοπλισμών, διαφάνεια στις στρατιωτικές δραστηριότητες και ασκήσεις και γραμμές επικοινωνίας.

Πηγή: Sputnik News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

ΗΠΑ και πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα